Un nou Pub Quiz în limba română apare la Chișinău. Detalii despre joc

pubquiz

United Quest lansează seria sa de Pub Quiz în limba română la 19 aprilie 2017. Acesta va fi un joc săptămânal deschis către doritorii atât vorbitori de limba română, cât și bilingvi.

Ce reprezintă Pub Quiz?

Acesta este un joc intelectual – distractiv, unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați.

Cum lucrează totul?

#. Echipele cu un spirit de luptător și într-o dispoziție excelentă se reunesc într-un loc și la o oră stabilită din timp;
#. Prezentatorul îi salută pe toți, le explică regulile jocului, înmânează fiecărei echipe fișele pentru răspunsuri și dă start jocului;
#. Jocul constă din mai multe runde, ce au tematici variate (de la melodii din copilărie până la fizica aplicată și de la bucătăria moldovenească până la inovațiile japoneze);
#. La finele fiecărei runde, prezentatorul colectează fișele cu răspunsuri, pentru a identifica echipa învingătoare;
#. În timp ce fișele cu răspunsuri sunt verificate, participanții la joc poartă discuții și fac schimb de păreri privind întrebările și răspunsurile oferite în runda precedentă;
#. Conform rezultatelor obținute, după verificarea fișelor de joc, prezentatorul anunță echipele ce s-au remarcat în runda precedentă;
#. La final, pe primul loc se plasează echipa care a dat un număr cât mai mare de răspunsuri corecte. Aceasta, dar poate și nu doar ea, primește toată gloria, faima și recunoștința organizatorilor împreună cu daruri și buna dispoziție.

Puține cifre

2-6
Echipa poate fi formată din două-șase persoane (în caz că echipa este formată din trei, patru sau cinci jucători, acest factor nicidecum nu o poate împiedica să fie competitivă)
5
Fiecare joc constă din cinci runde de întrebări tematice (însă sunt cazuri când organizatorilor le vin idei năstrușnice în cap și runde pot fi mai multe sau înlocuite cu alte activități)
10
În fiecare rundă tematică, sunt câte 10 întrebări (și iarăși, aceasta doar în cazul când cineva nu va fi prea sârguincios)
2,5
În medie, un joc durează de la două până la două ore și jumătate, acasă doar ne așteaptă cei dragi și perna mult iubită.

De ce e cool?

Jocul nu necesită o pregătire specială, cunoștințele din curriculumul școlar și din experiența de viață vor fi suficiente.

Aici aveți posibilitatea să petreceți excelent o seară cu prietenii și cunoscuții dumneavoastră, jucând împreună într-o echipă.

Atât în timpul jocului, cât și înainte și după finalul lui, pentru dumneavoastră lucrează barmanul, bucătarul și chelnerii, pentru ca timpul petrecut cu noi să fie nu doar distractiv, dar și vesel, și gustos.

Următorul joc

Când? – 19 aprilie la ora 20.00 (această oră reprezintă nemijlocit startul evenimentului. Cei care joacă pentru prima dată ar fi bine să se prezinte mai devreme);
Unde? – Berăria „Beer Time”, ce se află pe adresa Str. Veronica Micle, 2A
Taxa de participare? – 200 de lei per echipă (în cazul când echipa este formată din mai puțin de cinci jucători, contribuția pentru joc este de 40 de lei de persoană);

Detalii în eveniment.

Este oare necesar să vă înregistrați în prealabil? – Acest lucru nu se recomandă de neglijat, deoarece lucrul lăsat de azi pe mâine așa și rămâne, așa că înregistrează-te chiar acum.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente