(FOTO) Cu o întârziere de jumătate de lună, Igor Dodon a revenit la practica primirii în audiență a cetățenilor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deși s-a abătut de la „orarul stabilit” cu două săptămâni, președintele Igor Dodon a revenit azi la practica primirii în audiență a cetățenilor, care i-au comunicat problemele cu care se consultă. Potrivit șefului statului, numărul petițiilor înregistrate în adresa sa a depășit numărul de 1.300.

„În ultimele două luni, a crescut semnificativ numărul petițiilor scrise în adresa mea, fiind înregistrate peste 1342 de petiţii pe subiecte cu caracter social, juridic, educațional, solicitări de ajutor material, de acordare a spațiului locativ, problemele cu privire la pensii și indemnizații, acordarea ajutorului pentru rezolvarea problemelor de sănătate, ș.a. Astfel de subiecte au fost abordate de cetățeni și în cadrul vizitelor pe care le-am întreprins în opt raioane ale țării”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de Facebook.

Președintele țării a mai menționat că fiecare petiție și solicitare este examinată și sunt întreprinse toate măsurile pentru soluționarea în termeni cât mai rezonabili a acestora.

Amintim că prima audiență a cetățenilor de către Igor Dodon a avut loc la data de 27 februarie curent. Atunci Președinția preciza că Igor Dodon va primi cetățenii în audiență „lunar, în ultima zi de luni, de la ora 14:00 până la 19:00”. Atunci numărul petițiilor în adresa șefului statului era de 689.

În aceste condiții, ziua de primire în audiență a cetățenilor ar fi trebuit să aibă loc acum două săptămâni, la data de 27 martie curent.

1 2 4 5 6 7 8 9 10 11 12


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...