(foto) Participantele la Miss USM 2017 spun de ce vor să câștige concursul de frumusețe și inteligență

collagefete

Participantele la concursul Miss și Mister USM 2017 explică de ce vor să câștige concursul de frumusețe și inteligență. Ele vorbesc despre calitățile sale, motivația și de ce s-au înscris în concurs.

corina_braga1Corina Braga, Facultatea de Ştiinţe Economice

„Am trecut prin multe provocări ca să-mi realizez visele, dar Miss USM 2017 a devenit principala provocare, care îmi va deschide ușile către noi oportunități și posibilități vaste. Recunosc, în ziua în care a avut loc castingul am avut mari emoții, dar ele nu m-au împiedicat să merg în etapa următoare. În acel moment când am primit confirmarea, am realizat ca visele pot deveni realitate, doar dacă muncești asupra lor. Prin faptul ca particip la un astfel de concurs, am descoperit oameni noi, talentați și pozitivi, care tind către același scop, cel de a câștiga titlul de Miss sau Mister USM 2017. Fiecare din noi are cu ce să uimească publicul, toți suntem talentați și carismatici, iar concluzia ar fi că toți meritam locul I. Dat fiind faptul că pe 11 aprilie este ziua mea de naștere și fac frumoasa aniversare de 20 ani, cred ca în anul acesta îmi doresc cel mai mult titlul de miss USM 2017.”

 

carina_stavinschi1Carina Stavinschi, Facultatea de Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Administrative

„O calitate a mea ar putea fi faptul că mă ataşez foarte repede de persoanele şi locurile apreciate de mine. De asemenea, sunt o persoană care preferă să fie independentă şi să îşi trăiască viaţa pe cont propriu fără a depinde de prea multe persoane din jur. În concluzie, sunt o persoană cât se poate de complicată şi în acelaşi timp obişnuită. Acest concurs mi-a creat impresii noi si scopuri noi. Scopul nu doar de a învinge, dar și de a crea o atmosfera placută și emoții pozitive atât pentru mine, cât și pentru spectatori, juriu și participanți. De ce anume eu sa iau coroana?! Veniți în seara evenimentului și veți primi răspuns la această întrebare.”

 

 

Maria Portărescu1

Maria Portărescu, Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării

„Concursul Miss USM mi-a stârnit de la bun început un mare interes, din simplul motiv că acesta reprezintă o oportunitate de a scoate în evidență atât capacitățile intelectuale, valorile estetice, cât și talentul artistic pe care îl are fiecare participantă. Ambiția și perseverența de care am dat dovadă la concursurile precedente, obținând titlul național de Miss Bobocică și Miss Dragobete 2016, m-au motivat să particip, fiindcă datorită acestor activități capăt o nouă experiență. Consider că atuurile pe care le dețin sunt cele care vor trage linie între mine și celelalte participante, pentru că o adevărată Miss trebuie să aibă un pachet complex de calități, și anume: carismă, atitudine și o prezență scenică impecabilă. Titlul de Miss USM ar fi un alt laur cules de mine și sunt sigură că acesta va fi al meu!”

 

lena_boboc1Lena Boboc, Facultatea de Relații Internaționale și Științe Politice Administrative

„M-am înscris la acest concurs deoarece îmi plac provocările, e un domeniu care ma reprezintă deoarece îmbină atât frumusețea cât și inteligența, dar totodată îmi oferă prilejul de a mă afirma și a-mi descoperi noi capacități. Naturalețea și feminitatea mă reprezintă. Sunt un om simplu, visător dar cu scopuri stabilite. Firește că îmi doresc să obțin titlul de Miss, însă nu sunt obsedată de aceasta, eu pur și simplu mă voi prezenta așa cum știu, pot și cred că e mai bine.”

 

 

 

antonina_munteanu1Antonina Munteanu, Facultatea de Ştiinţe Economice

„Eu cred că fiecare participantă are şanse egale la câștigarea titlului de „Miss USM 2017”. Concursul Miss si Mister USM este foarte interesant pentru mine, deoarece îmi place întotdeauna să încerc ceva nou. Despre mine pot să spun, că sunt o persoana dezvoltată multilateral și în toate domeniile eu încerc sa fiu pe primele locuri și acest concurs nu este o excepție. În urma primelor săptămâni de pregătire, pot spun că organizarea concursului este foarte bună, noi am avut ore de oratorie, defilare dintre care am aflat nişte lucruri noi. Îmi place atmosfera dintre participanţi, toti sunt foarte prietenoși. Sper să învingă cei care merită acest titlu!”

 

 

patricia_ilco1Patricia Ilco, Facultatea Chimie și tehnologie chimică, Tehnologia produselor cosmetice și medicinale

„Concursul „Miss și Mister USM” reprezintă pentru mine o nouă provocare, pe care aș vrea să o realizez cu succes. În primul rând am speranța că juriul va fi obiectiv și concurenții vor fi apreciați la justa valoare. Indiferent de rezultatul pe care îl voi obține la finele concursului sunt foarte fericita că am decis să particip în acest concurs, care mi-a adus multe emoții pozitive și o motivație nouă de a descoperi toate aspectele naturii mele. Eu consider că fiecare din studenții participanți merită acest titlu datorită faptului că ei au avut curajul si perseverența de a ajunge la finalul concursului.”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente