Jizdan: Cei care au comandat asasinarea lui Plahotniuc sunt nume sonore în Moldova

Ministrul de interne, Alexandru Jizdan a menționat într-o emisiune la un post de televiziune că principalii suspecți, cei care au comandat asasinatul lui Vlad Plahotniuc sunt nume sonore, bine cunoscute în Republica Moldova.

Potrivit acestuia poliția cunoaște deja numele lor și mijloacele prin care aceștia au comandat asasinatul, notează Publika.

Potrivit ministrului, asasinii au fost contractați și aceștia nu au cunoscut numele victimei până la sosirea în Moldova.

De asemenea, potrivit oficialului, dacă asasinatul ar fi reușit, suma pe care urmau să o primească criminalii pentru această comandă era mult mai mare decât cea de 200 de mii de dolari.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.