Banca de Economii, aflată în proces de lichidare, își scoate o cotă-parte la licitație. Prețul de pornire este de 3,5 milioane lei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Banca de Economii, furată în cadrul cunoscutului jaf bancar și aflată în proces de lichidare își scoate la licitație cota parte din compania de procesare a plăților cu carduri Moldmediacard SRL, în mărime de 13,06% din capitalul social, scrie bani.md.

Licitația „cu strigare” va avea loc pe data de 28 aprilie 2017. Prețul de pornire a cotei constituie 3,506,787.00 lei.

Cei care doresc să participe la licitație trebuie să achite în contul Bancii de Economii S.A acontul în mărime de 10% din valoarea de expunere a lotului pentru care se va solicita participarea la licitaţie şi separat – 50 lei taxa de participare.

Totodată, este necesar să prezinte actele care confirmă împuternicirile reprezentantului de a participa la licitație și documentele persoane (buletin de identitate, certificatul de înregistrare şi extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice; actul de identitate al reprezentantului).

Menționăm că Banca de Economii a ajuns în proces de lichidare în urma unor tranzații dubioase. Primarul de Orhei Ilan Șor este cercetat pentru escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari în acest caz.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...