Revelaţii ciudate şi mai degrabă în interesul regizorului, care pregăteşte un documentar despre divorţul cuplului cunoscut sub numele de ''Brangelina''. Cel care se pretinde a fi un ''jurnalist de investigaţie'' a explicat că nu are nicio dovadă a ceea ce a spus. În trecut, Ian Halperin a mai dezvăluit ''secrete'' despre viaţa privată a vedetelor, care au fost foarte repede dezminţite, scrie lalibre.be.

Totuşi, potrivit ziarului spaniol ABC, au existat multe zvonuri de incest între doi fraţi, de când au fost fotografiaţi în anul 2000 sărutându-se pe buze pe covorul roşu de la Oscaruri. Fraţii a explicat că a fost doar un semn de iubire frăţească şi că între ei nu a existat nici o atracţie sexuală. ''Ziua sărutului a fost prima zi în care mama actorilor, Marcheline, a fost tratată pentru cancer. Cei doi au fost împreună toată ziua în spital. Ei au fost foarte aproape de mama lor'', a declarat o sursa pentru Radar.

''Este foarte dificil de asimilat o relaţie ca cea pe care o aveau ei'', a explicat o sursă din anturajul acestora. ''A fost destul de ciudat, săruturi, îmbrăţişări, ca şi cum era o relaţie paralelă'', a spus Ian Halperin, autorul unora dintre cel mai bine vândute biografii de vedete, între care Céline Dion, Kurt Cobain şi Michael Jackson.

Oricum, cauzele reale ale despărţirii lui Jolie şi Pitt nu vor fi, dezvăluite, probabil, niciodată, conchide lalibre.be.