Trupa O-Zone s-ar putea reuni: Ce declară unul dintre foștii membri ai formației

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Au cunoscut succesul suprem, însă au dispărut când nimic nu părea să-i mai doboare. Dan Bălan‎, ‎Arsenie Todiraş‎ şi Radu Sârbu au luat-o pe drumuri separate în lumea muzicii. Cu toate acestea, Radu Sârbu crede că formația „O-Zone” s-ar putea reuni.

„Am ajuns la maturitatea în care putem să discutăm niște lucruri ca niște oameni adulți. Cred că există șanse, însă deocamdată fiecare este cu proiectele sale. Să vedem ce ne rezervă viitorul”, a menționat Radu Sârbu în cadrul unei emisiuni de la Antena 1.

Totodată, interpretul a precizat că nu ține cont de orgolii și se străduie să trăiască cu prezentul.

„Propuneri de a cânta împreună au fost foarte multe, la fel și speculații, dar ceva concret nu s-a materializat, pentru că nu a fost momentul potrivit, dar eu sunt deschis față de orice fel de oportunități”, a mai adăugat ex-membru „O-Zone”.

Radu Sârbu este stabilit în România și scrie muzică pentru mai mulți artiști de peste Prut. Cu toate acestea, interpretul recunoaște că îi este dor de Chișinău și abia așteaptă să vină acasă de Paște.

Amintim că „O-Zone” a fost una dintre cele mai populare formații din Republica Moldova, iar piesa „Dragostea din tei” le-a adus succes internațional.

Deși considerat cel mai de succes grup din Europa în anul 2004, cei de la „O-Zone” s-au despărțit pe 13 ianuarie 2005, lansându-se fiecare în proiecte individuale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...