Portalul CrimeMoldova.com scrie că preşedintele Igor Dodon ar fi venit înfometat la Gala de lupte KOK World Grand Prix, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute şi că în timp ce însoţitorii săi urmăreau ce se petrece în ring, şeful statului gusta din salam franţuzesc, caviar şi bomboane.

Portalul menţionat subliniază că şeful statului, care a stat în primele rânduri, a venit însoţit de paza sa în frunte cu unul dintre finii săi de cununie - Lilian Filipov, dar şi de către administratorul afacerilor controversatului Ilan Şor, cumătrul său Viorel Melnic, al cărui nume a fost menţionat în raportul Kroll privind fraudele din sistemul bancar.

Igor Dodon nu fost deranjat nici de faptul că evenimentul este organizat de către Dorin Damir, finul de cununie al şefului PD, Vladimir Plahotniuc, despre care a declarat în repetate rânduri că ar vrea să-l scoată de la guvernare.

Pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon a postat fotografii şi a scris că a venit să-l susţină pe luptătorul Maxim Bolotnicov, unul dintre beneficiarii campaniei sale „Iubesc Moldova”.

Purtătorul de cuvânt al şefului statului a avut telefonul închis şi nu a putut fi găsit pentru comentarii.

Nu este pentru prima dată când cel care a declarat că ar lupta împotriva oligarhiei vine în „clubul oligarhilor” ca să-l susţină pe Bolotnicov. Igor Dodon a fost surprins într-o ipostază similară în plină campanie electorală, la 1 noiembrie 2016.