(FOTO) Doi șoferi drogați la volan, opriți în trafic de polițiști

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Unii șoferi nu doar îndrăznesc să încalce regulile de circulație rutieră ci și au tupeul să urce la volan fiind în stare de ebrietate narcotică. Unul dintre acești conducători auto nedisciplinați a fost oprit de polițiștii de patrulare în preajma satului Mihăilenii Noi, raionul Râșcani. El circula haotic și a atras atenția inspectorilor.

Șoferul s-a dovedit a fi în vârstă de 26 de ani, originar din Bălți. El avea un comportament ciudat așa că polițiștii l-au testat, iar rezultatele expertizelor au arătat că acesta a consumat droguri.

Mai mult, inspectorii de patrulare au găsit marijuană în portbagajul automobilului și o sticluță cu o substanță deocamdată necunoscută.

drog

Un alt șofer a fost oprit în capitală. Ca și în primul caz el avea un comportament straniu iar polițiștii au descoperit că acesta conducea fiind sub influența substanțelor narcotice. În mașina lui, inspectorii au găsit mai multe pachete din polietilenă în care se presupune că erau droguri.

drogu

droguu

Ambii șoferi s-au ales cu anchete. Noile prevederi în Codul Penal sancționează dur conducătorii auto care circulă fiind în stare de ebrietate sau sub influența drogurilor. Așa se face că cei doi riscă să plătească amenzi de până la 42 de mii de lei ori chiar să facă până la cinci ani de pușcărie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...