(FOTO) De Ziua Umorului, Circul din Chișinău este abandonat: Participă la o acțiune de salubrizare a clădirii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

De Ziua Umorului, Circul din Chișinău este abandonat, iar mai mulți locuitori ai orașului vor participa la o acțiune de salubritată, la invitația directorului Agenției de Inspectare și Restaurare a Monumentelor din Republica Moldova, Ion Ștefăniță.

„Circul din Chişinău este abandonat, în perspectivă va fi un Centru Cultural Multifuncțional. Să trecem de la indiferenţă, negativism şi inacţiune la o atitudine responsabilă, la acţiune şi comunicare pozitivă, am speranţa că mai multe proiecte civice urbane să ne unească în jurul unor idei şi scopuri. Am dorinţa să ne regăsim într-un grup civic „PRO CHIŞINĂU – PRO CHIŞINĂUIENI”, scrie Ion Ștefăniță într-o postare pe o rețea de socializare.

Acesta invită doritorii să se alături mâine, începând cu ora 9.00 și să ia cu ei mături, greble, cârpe de spălat şi teuri, iar mai multe detalii despre proiectului Circului vor discuta muncind.

Circul din Chișinău este situat pe bulevardul Renașterii 38 și este construit în 1981, fiind prevăzut pentru reprezentații de circ. Sala de spectacole, cu 1900 locuri dispuse în amfiteatru, are arena cu diametrul de 13 metri.

Circul de Stat se află în reparație încă din 2004, dar progrese semnificative în restaurarea lui nu au fost înregistrate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...