(video) Premieră: Noul sedan Hyundai Grandeur are acum o versiune hibridă

Salonul Auto de la Seul a devenit locul de prezentare a noului sedan Hyundai Grandeur Hybrid. Automobilul poate fi deja comandat în Coreea de Sud.

Unitatea de propulsie de pe noua versiune Grandeur a fost preluată de la modelul care împarte aceeaşi platformă – KIA K7/Cadenza Hybrid, prezentată anul trecut. Este vorba despre o combinaţie dintre un benzinar de 2.4 litri care produce 159 de CP, un agregat electric cu 52 CP, un acumulator şi o transmisie automată cu şase trepte. Toate acestea trebuie să asigure un consum mixt de 6.17 litri la 100 de km parcurşi.

Vezi şi: (foto/video) New-York 2016: Premieră mondială – Noua generaţie KIA Cadenza

Grila radiatorului de pe Hyundai Grandeur are nişte “jaluzele” ca se deschid automat pentru ca rezistenţa aerodinamică să fie scăzute.

De asemenea, pentru maşină este disponibilă o culoare nouă albastră deschisă şi jante de 17 inci cu un design deosebit. Iar în habitaclu, pe panourile uşilor, se pot găsi inserţii din lemn natural!

Vezi şi: (video) Noul Genesis G90 Special Edition poate fi făcut în stilul unor modele Bentley sau Rolls-Royce

Printre dotările disponibile se numără aceleaşi ca şi pe un Grandeur obişnuit. Cele de bază includ: 9 perne de siguranţă, blocuri optice cu lumini de zi pe bază de LED-uri, sistem multimedia cu ecran de opt inci, cameră video spate, cruise control, etc.

În versiunile mai scumpe ale modelului pot fi instalate blocuri optice full LED, head up display, pachet Smart Sense (cruise control adaptiv, sistem de monitorizare a unghiurilor moarte şi de menţinere a maşinii pe bandă), sistem de climatizare în mai multe zone cu funcţie de ionizare a aerului, etc.

În Coreea de Sud comenzile pentru noul Hyundai Grandeur Hybrid sunt deja procesate. Preţul de start începe de la 32.000 de dolari.

Amintim că modelul Hyundai Grandeur urmează să apară şi pe piaţa din Republica din Moldova. Potrivit informaţiilor anterioare modelul trebuia deja să ajungă, însă se pare că există unele întârzieri.

Vezi şi: (foto) Hyundai Moldova va avea un nou model în gamă! Iată care este acesta

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/