(foto) Trei spectacole și „Un ceai de TEI cu Ion Sapdaru” te așteaptă la Teatrul Național „Eugene Ionesco”

O istorie foarte simplă 4

Teatrul Național Eugene Ionesco anunţă pentru data de 30 martie, serata „La un ceai de TEI cu Ion Sapdaru”, pentru data de 31 martie, comedia „Chirița în provincie”, pentru 1 aprilie de Ziua Umorului, comedia „Arta conviețuirii”, iar pentru 2 aprilie, melodrama „O istorie foarte simplă”. Toate spectacolele se joacă la ora 18:30.

În cadrul seratei la „Un ceai de TEI cu Ion Sapdaru”, va avea loc proiecția de film „Afacerea Est” de Igor Cobileanski, după care toți doritori vor avea ocazia să participe la discuții cu interpretul rolului central, actorul și regizorul, Ion Sapdaru. Discuția va avea loc în holul Teatrului, iar ceai de TEI va fi din partea casei.

 

Teatrul Național Eugene Ionesco vă invită la spectacolul „Chiriţa în provincie”, în regia lui Petru Vutcărău. După sfârșitul spectacolului veţi fi invitaţi la Balul Chiriţei, unde veţi fi delectaţi cu vin domnesc şi plăcinte gustoase.

 

De ziua Internațională a Umorului, Teatrul Național Eugene Ionesco vă invită la comedia „Arta convieţuirii”, care vă va face să ieșiți din rutina cotidiană și să lăsați toate problemele la o parte. Toți doritorii se vor delecta înaintea spectacolului cu șampanie din partea casei Teatrului, care a pregătit și multe alte surprize pentru spectatorii săi. Subiectul central a spectacolului este frustrarea vieţii de cuplu. Totul începe în salonul familiei Vallon, unde soseşte cuplul Reille, ai căror băiat l-a lăsat fără dinţii din faţă pe Bruno Vallon.

 

Piesa „O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiica a unui cuplu înstărit; el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic. Dragostea le este, evident, interzisă – un soi de Romeo și Julieta contemporan. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre… viitorul nepot.

Detalii despre evenimente găsiți pe pagina de Facebook: Teatrul Național Eugene Ionesco.

Informații despre bilete aflați la casa teatrului (telefon 022-233-833 / 079-233-833) sau pe iticket.md.

Vă așteptăm la Teatrul Național Eugene Ionesco – Locul ideal pentru întâlniri!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente