Se ştie foarte bine că preţul vechi era unul exagerat, se mai ştie că în unele ţări actele de identitate li se perfectează cetăţenilor gratis. Cu ce ocazie, nenorocitule de Filip, storci bani din noi pentru banditul tău?!

Mă mai întreb, de ce un alt ministru al lui Plahotniuc, Botnari, a scumpit iarăşi preţurile la bilete la tren. Ce, s-au cumpărat trenuri noi ori s-au scumpit carburanţii? Niciuna, nici alta. Atunci care-i sensul scumpirii? Acelaşi răspuns: Plahotniuc vrea să întoarcă miliardul din buzunarul nostru. De ce acelaşi Botnari a introdus deja pentru a treia oară în ultimii ani noi plăcuţe de înmatriculare la maşini? Cu acelaşi scop. De ce acelaşi Botnari a mărit dublu taxa pentru drumuri? Tot aşa.

Vedeţi, cu cât mai tare şi mai insistent cerem miliardul înapoi, cu atât mai harnic ei scumpesc totul. Şi peste vreo două luni o să ne spună că au adunat miliardul.

Tot recent am auzit informaţia că Banca Naţională a lui Drăguţanu a câştigat câteva miliarde de lei din creşterea cursului leu-dolar, leu-euro. Cum vă place? Deci faptul că sute de mii de cetăţeni au devenit săraci din cauza acestui curs al leului este pentru Banca Naţională o sărbătoare?! Şi ajung să mă întreb, cum după toate scumpirile astea operate de oamenii Partidului Democrat această formaţiune mai are obraz să iasă în faţă oamenilor şi să le ceară să voteze primarii şi consilierii PD-ului. Şi cetăţenii noştri nu-l iau pe sus pe Lupu, aşa de lung cum este, şi nu-i aruncă, la fel ca şi ucrainenii, în containere de gunoi?!