Festivalul „Mai Dulce” în 20 de fotografii! Ce ai pierdut dacă ai stat ieri în casă

Chișinău a fost ieri, preț de câteva ore, capitala dulciurilor. Copii, părinți, dar și bunici au venit în centrul Chișinăului, în cele mai colorate straie, pentru a se bucura de soarele de-afară, voia bună și distracția de la festival, dar și dulciurile expuse de gospodine.

Festivalul a ajuns la a treia ediție, iar pentru al doilea an a avut aceeași locație – perimetrul străzilor Veronica Micle și Vlaicu Pârcălab.

Vizitatorii au participat la Teatrul Gastronomic, la Târgul copiilor cuminți, iar gospodinele s-au întrecut la concursul Cireașa de pe tort.

„Am ales să împărțim profitul festivalului cu proiectul „Arterapia” lansat de Klumea, în cadrul căruia ne-am propus să adunăm fonduri pentru decorarea spațiilor de spitale pentru copii din Chișinău. Credem că prin contribuția și efortul fiecăruia dintre noi, șederea micuților în spital poate fi puțin mai plăcută, dacă vor fi înconjurați de o atmosferă de poveste, creată cu ajutorul unui grup de pictori și designeri grafici”, a menționat organizatoarea evenimentului, Nata Albot.

Urmăriți mai jos o galerie foto realizată de Moldova.ORG la eveniment:Dulciuri02 Dulciuri03 Dulciuri04 Dulciuri05 Dulciuri06 Dulciuri07 Dulciuri08 Dulciuri09 Dulciuri10 Dulciuri11 Dulciuri12 Dulciuri13 Dulciuri14 Dulciuri15 Dulciuri16 Dulciuri17 Dulciuri18 Dulciuri19 Dulciuri20 Dulciuri21

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.