(FOTO) Situație bizară în Legislativ: Parlamentarii se eschivează de la muncă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Prezenți la muncă doar când se votează. Cam așa pot fi caracterizați parlamentarii moldoveni, care în ultimul timp participă la ședințele Legislativului doar atunci când sunt votate proiectele de legi.

În cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului sala a fost aproape goală, deputații nefiind interesați de proiectele de legi care se discută. Așa cum s-a întâmplat și în cadrul ședințelor precedente, deputații și-au anunțat prezența, au stat câteva minute la ședință și au părăsit sala.

De obicei președintele Parlamentului anunță o oră la care proiectele discutate vor fi votate, astfel deputații au liber să facă orice doresc, numai să nu muncească pentru cetățeni.

Astăzi, votul a fost stabilit pentru ora 16:00, astfel către această oră deputații s-au întors în sala de ședințe. Ghinion însă. Aceștia trebuie să mai stea o oră până a vota proiectele de lege discutate în lipsa lor, deoarece în Legislativ, în aceste momente, se discută despre produsele alimentare din grădinițe.

Deputații și-au exprimat nemulțumirea, însă vicepreședintele Parlamentului Liliana Palihovici i-a calmat rapid. Procesul de votare va începe curând – la ora 17:00.
media_149035325489480800


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...