Nume
Parola
Vizualizări: 1692
Tinerii de la nordul Moldovei, invitați la „Școala de afaceri AOAM”
Bălți, 24 Martie 2017 — ADR Nord și Asociația Oamenilor de Afaceri (AOAM) organizează, în premieră, „Școala de afaceri AOAM”. Evenimentul va avea loc în perioada 27-28 martie, în incinta Sălii Polivalente a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB) - str. Pușkin, 38.

Proiectul „Școala de afaceri AOAM” urmărește dezvoltarea abilităților antreprenoriale, instruirea și oferirea de consultanță tinerilor care doresc să dezvolte sau să deschidă o afacere. Totodată, programul vizează impulsionarea mediului de afaceri și a spiritului antreprenorial în Republica Moldova.

La „Școala de afaceri AOAM”, prima ediție, sunt așteptați să participe aproximativ 200 de tineri din Regiunea de Dezvoltare Nord.

Evenimentul va debuta luni, 27 martie, ora 9:30, cu semnarea unui acord de colaborare dintre AOAM și USARB. Menționăm că ADR Nord și AOAM au semnat un acord de colaborare similar în luna august 2016, pentru a dezvolta și a implementa programe comune, specifice domeniului dezvoltării regionale și impulsionării mediului de afaceri.

Agenda desfășurată a evenimentului și un formular de înregistrare pentru participanți se găsesc pe site-ul scoala.aoam.md.

www.adrnord.md