(VIDEO) PSRM sfidează, din nou, guvernarea. Greceanîi: „Vom merge la Sankt-Petersburg. Suntem obligați”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) va participa la ședința Adunării Parlamentare a Comunității Statelor Independente, lucrările căreia care vor avea loc în perioada 27-28 martie curent la Sankt-Petersburg, chiar dacă Biroul Permanent a Parlamentului a decis, astăzi, că Republica Moldova va boicota lucrările Adunării.

Liderul PSRM, Zinaida Greceanîi, a anunțat că socialiștii nu vor ține cont de decizia Biroului Permanent al Parlamentului și vor participa la ședința Adunării Parlamentare a Comunității Statelor Independente.

Socialiștii se declară „obligați” să meargă la Sankt-Petersburg, fie sub aspect de delegație oficială sau neoficială.

Citește și: Parlamentul Moldovei boicotează lucrările Adunării Parlamentare a CSI de la Sankt-Petersburg

„Ne-am sfătui cu colegii din PSRM și am luat decizia că, noi vom participa la acestă ședință, chiar și din banii proprii. Noi suntem obligați să participăm la această ședință. Comunitatea Statelor Independente este importanță pentru Republica Moldova și noi vom participa la această ședință”, a anunțat Greceanîi.

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a precizat că decizia privește doar întrunirea din Sankt-Petersburg, în contextul notei oficiale expediate Federației Ruse privind abuzurile comise de autoritățile ruse în privința oficialilor moldoveni.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...