AUDIO SCANDALOS: Deputatul socialist Vlad Bătrîncea „convinge” un reprezentant al „Partidului Nostru” să părăsească formațiunea: Susținere o să fie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Reprezentanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova încearcă să convingă reprezentanții „Partidului Nostru” din teritoriu să părăsească formațiunea, iar ulterior să adere la PSRM. O dovadă în acest sens vine de la Cimișlia unde, în discuțiile dintre președinții organizațiilor teritoriale ale celor două formațiuni se implică și deputatul socialist Vlad Bătrîncea, secretar executiv al PSRM. Acesta oferă asigurările pentru alesul local din Cimișlia că va fi susținut, inclusiv în calitate de deputat în cazul modificării sistemului electoral, sau la funcția de primar.

Mărturia privind tentativa de corupere a sa a fost făcută prin intermediul rețelei de socializare Facebook de către președintele Organizației Teritoriale Cimișlia a „Partidului Nostru”, Dumitru Untilă, precum că președintele OT Cimișlia a PSRM, Oleg Teterea, timp de jumătate de an încearcă să-l convingă să părăsească formațiunea din care face parte. Culmea a fost atunci când la discuția dintre cei doi a participat și deputatul Vlad Bătrâncea.

Drept dovadă, alesul local al „Partidului Nostru” a publicat și o înregistrare audio cu discuțiile purtate cu reprezentanții PSRM.

„Fiecare dintre voi sunteți martori a ceea ce se întâmplă la nivel de țară în privința „Partidului Nostru”. Am auzit de la colegii mei din alte raioane unde Partidul Democrat, condus de Plahotniuc… se fac ruperi. Pe cineva prin dosare penale, prin amenințări, la alții prin propuneri, chiar și bani, ca să părăsească „Partidul Nostru” și să treacă la ei în partid. Am auzit și altă informație ceea ce ține de faptul că Partidul Democrat propune că dacă nu treceți la noi, atunci treceți la Partidul Socialiștilor. Îmi părea o glumă, însă de jumătate de an, este o persoană din raionul Cimișlia, care s-a apropiat de mine și a încercat să facă ca să trec de la „Partidul Nostru” la Partidul Socialiștilor. Racolează, încearcă să distrugă „Partidul Nostru”. La insistența domnului Teterea a fost adus Vlad Bătrîncea, o persoană cheie din partid, ca să las „Partidul Nostru” și să vin la Partidul Socialiștilor”, a mărturisit Dumitru Untilă într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook.

Discuțiile care au avut loc dintre președintele OT Cimișlia a „Partidului Nostru” cu Oleg Teterea au avut loc pe 14 martie, iar cea în care a participat Oleg Teterea și Vlad Bătrîncea a avut loc pe 21 martie curent.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...