Află secrete de digital marketing de la managerul unei companii de top de email marketing la nivel global

SG_comunicat2

Dreamups Campus și Startup Grind Chișinău revin cu noutăți faine pentru toți tinerii antreprenori, startuperii și pasionații de marketing. De această dată, invitat al celui de-al zecelea eveniment de networking Startup Grind Chișinău, este Managerul Dezvoltare Comunități, Felipe Millan.

Cine este speakerul?

Felipe Millan este un antreprenor dedicat care și-a început primele afaceri la 18 ani, a făcut parte din comunitatea Startup Chile și Startup Wise Guys. A participat la zeci de eveniment și conferințe, cum ar fi: LeWeb, FinovateEurope, Visa Future Insights și altele. Email marketingu este în ADN-ul său de când a dezvoltate primul startup care presta servicii ce email marketing pentru promovarea evenimentelor din Chile. Are studii în domeniul dezvoltării web și servicii creative de crossmedia. La moment, Felipe se concentrează să crească comunitatea de startupuri a SendGrid. Felipe este un adevărat guru în Marketing, UI/UX, Managementul Produselor și Proiectelor, Pitch și Acceleratoare pentru Startupuri.

SG_comunicat3

Pe 23 martie, începând cu ora 18.00, în incinta Dreamups Campus, str. Uzinelor 1, ai ocazia să-l cunoști pe Felipe Millan, Manager Dezvoltare Comunități la SendGrind, compania care:

✔ este în Top 5 platforme de email marketing la nivel global în 2017;
✔ expediază peste 1 miliard de emailuri zilnic;
✔  încurajează și sprijină startupurile;
✔ a fost creată în cadrul programului TechStars din SUA;

Poți cumpăra bilet, accesând linkul.

Programul evenimentului:

#1. 18.00 Networking și mâncare gustoasă. Vei cina cu cei mai interesanți membri ai comunității de startupuri și cu mulți pasionați de digital marketing.

#2. 19.00 Fireside Chat. Aici nu mai este nimic de adăugat, vei interacționa și vei afla totul despre experiența, viziunile și povestea de succes a lui Felipe.

#3. 20.00 Networking. După un dialog care te va inspira, vei avea parte de și mai multă interacțiune. Startup Grind te ajută să găsești prieteni noi, nu contacte.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind care s-a lansat în Moldova în luna mai al anului curent. La nivel internațional Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de start-upuri din lume care educă activ, inspiră și conectează 215 000 de fondatori din peste 185 de țări.

Dreamups Innovation Campus susține seria de evenimente Startup Grind Chișinău și este primul accelerator de afaceri din Republica Moldova, unde tinerii antreprenori învață, fac schimb de idei și lansează companii globale.

*Evenimentul este organizat cu sprijinul USAID Moldova. Partener General Dreamups – Orange Moldova.

SG_comunicat

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente