„Partidul Nostru” are un plan pentru Chișinău: Un activist în fiecare bloc va ajuta locuitorilor să comunice cu Primăria

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un activist al „Partidului Nostru” în fiecare bloc din Chișinău. Acesta este planul secret al formațiunii pentru a ține legătura directă, permanentă cu locuitorii capitalei, dezvăluit de vicepreședintele „Partidului Nostru”, Ilian Cașu, consilier municipal în CMC, în cadrul celui de-al V-lea Congres extraordinar al partidului.

Vicepreședintele „Partidului Nostru” a menționat că, chișinăuienii știu foarte bine că „regimul tâlhăresc al lui Plahotniuc îi permite lui Chirtoacă și cercului său de încredere să distrugă acest oraș”.

„Dar ce vor chișinăuienii?! Chișinăuienii vor ca să-și rezolve problemele cotidiene. Asta vor ei și asta facem noi, consilierii „Partidului Nostru” din Consiliul Municipal Chișinău, împreună cu echipa „Partidului Nostru” Chișinău. Omul așteaptă ca să vii la el în curte și să-l mobilizezi”, a declarat în luarea sa de cuvînt Ilian Cașu, menționând totodată că el personal cu colegii săi din CMC, Elena Panuș și Nicolai Țipovici, literalmente îi bombardează pe „cinovnicii din preturi și Primărie, cu demersuri, cu scrisori, solicitări”, astfel ca să-i mobilizeze să rezolve problemele chișinăuienilor.

„Avem un plan secret, puternic, care deja îl implementăm. Este vorba despre un activist, un membru de-al nostru, în fiecare bloc din Chișinău care ar ține această comunicare și contact permanent cu chișinăuienii. Eu cred în echipa din care fac parte, în echipa „Partidului Nostru”, și eu sînt convins că noi putem face Chișinăul la fel de frumos, sau mai frumos, decît cum era în perioada lui Carol Schmidt sau în perioada sovietică”, s-a arătat convins vicepreședintele „Partidului Nostru”.

Politicianul a îndemnat chișinăuienii ca, indiferent de preferințele lor politice, indiferent de acele lucruri care continuă să scindeze și să dezbine societatea moldovenească, cum ar fi denumirea limbii, identitate sau vector geopolitic, echipa „Partidului Nostru” îi invită să vină cu idei, sugestii, propuneri pentru a îmbunătăți gospodăria orășenească și a face viața mai bună la Chișinău.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...