Acum, bătălia pentru supravieţuire este mai dură ca niciodată pentru Ludmila, o femeie de 39 de ani, din oraşul Soroca, mamă a trei copii. Medicii nu îi pot garanta vindecare totală, dar pot opri evoluţia maladiei. Tratamentul se ridică însă la câteva zeci de mii de euro, bani pe care familia nu-i are.

Durere, dar şi dorinţa de a trăi pentru a-şi creşte copila de şapte luni. Asta se poate citi pe faţa Ludmilei. Acum mai bine de două luni, a fost supusă unei operaţii la picior, de unde i-a fost scoasă o aluniţă. În urma analizelor de laborator, a fost diagnosticată cu o maladie cruntă. Boala progresează de la o zi la alta, iar acum a ajuns la gradul IV. Femeia are nevoie urgentă de un tratament foarte costisitor într-o clinică privată din Bucureşti. A vândut maşina, au ajutat-o rudele şi prietenii, însă banii adunaţi nu îi sunt de ajuns. Singurul venit al familie este câştigul soţului, care munceşte la piaţa din oraş.

Cei care doresc să o ajute pe Ludmila pot transfera bani pe contul indicat mai jos sau pot suna la numerele de telefon: 069-61-13-49; 068-12-03-96.