O copilă de trei ani a unui moldovean stabilit la Moscova s-a împuşcat în burtă dintr-o armă pneumatică!

Incident cumplit în familia unui cetăţean al Republicii Moldova stabilit la Moscova. Fetiţa de trei a acestuia s-a împuşcat accidental în abdomen din arma pneumatică a tatălui său. Copila a fost transportată în stare gravă la spital.

Potrivit mk.ru, familia fetiţei locuia într-o casă din Domodedovo, o suburbie a capitalei ruse. Pe parcursul zilei de duminică, părinţii au decis să facă curăţenia generală. Toate lucrurile, inclusiv arma pneumatică, au fost scoase din dulap.

Pistolul, care aparţinea bărbatului de 30 de ani, s-a pomenit în zona de acces a copilului. Fetiţa curioasă a început să învârtească „jucăria” şi aceea s-a descărcat.

Cu o plagă în burtă, micuţa a fost transportată la spitalul local, unde a fost operată.

Inspectorii Comitetului de Anchetă au stabilit că în timpul incidentului în casă mai era şi unchiul copilei, dar că acesta nu era prin apropiere.

Sursa citată a scris că pe acest caz a fost iniţiat dosar penal pentru achiziţionare şi păstrare ilegală de arme şi pentru vătămare corporală gravă din neglijenţă.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.