88 de echipe au participat la cel de-al patrulea campionat de asamblare la viteză a puzzle-urilor

12440572_1105670849453098_1857384370940347116_o
Foto: Facebook / Puzzle Day 2016

Duminică, 19 martie, în Chișinău a avut loc al patrulea campionat de asamblare la viteză a puzzle-urilor „Puzzle Day Castorland 2017”. În total, la eveniment au participat 88 de echipe. Mai mult de 350 de persoane au hotărât să afle ce echipă va asambla cel mai rapid un puzzle din 500 de piese.

La fel ca în anul trecut, tradiționalul campionat a trezit un interes sporit printre iubitorii de puzzle-uri. Din această cauză, organizatorii au fost nevoiți să încheie înregistrarea cu mult înainte de eveniment.

Exact la ora 12:00, echipele au început să asambleze imaginea. În acest an, organizatorii au hotărât să introducă o regulă nouă. În momentul înregistrării, echipele au indicat în ce categorie vor să participe: „profesioniști” sau „amatori”. Pentru fiecare categorie au fost pregătite puzzle-uri diferite, care se deosebesc prin nivelul de complexitate.

În timp ce adulții erau concentrați la rezolvarea puzzle-urilor, pentru cei mai mici iubitori ai puzzle-urilor a fost organizată o cameră pentru copii, în care picii s-au distrat împreună cu animatorii.

Câștigătorul categoriei „amatori” a devenit echipa „Cuc”. Participanții au asamblat puzzle-ul în 1 oră și 18 secunde, stabilind un nou record al campionatului. Al doilea loc a fost ocupat de echipa „Циклобутан” cu rezultatul de 1 oră 17 minute și 22 de secunde. Bronzul l-a obținut echipa „Our Team”, asamblând puzzle-ul în 1 oră 33 de minute și 29 de secunde.

Printre profesioniști, cei mai atenți s-au dovedit a fi participanții din echipa „Assassins Team”. Timpul în care ei au asamblat imaginea a fost de 1 oră 1 minută și 20 de secunde. Argintul l-au câștigat, în această categorie, echipa „Monsters”. Pentru a rezolva puzzle-ul, ei au avut nevoie de 1 oră 22 de minute și 19 secunde. Încheie topul celor trei lideri echipa „Vegetables” cu un rezultat de 1 oră și 24 de minute.

Menționăm că mulți participanți ai întrecerii au recunoscut că, în acest an, puzzle-ul nu a fost într-atât de greu, dar a solicitat concentrație maximă și multă atenție.

Toți câștigătorii au primit diplome și premii din partea organizatorilor campionatului, dar și cadouri din partea partenerilor întrecerii. Mai mult ca atât, echipele care au ocupat locurile întâi au primit câte un puzzle de 4000 de piese, cei de pe locul doi – câte un puzzle de 3000 de piese, iar echipele de pe al treilea loc – puzzle-uri de 2000 de piese.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente