Primii 20 de mii de lei din a treia săptămână a concursului „Priveşti şi câştigi” au ajuns la nordul şi sudul ţării. Lilia Covalschii din Cantemir şi Marin Corcimari din Donduşeni şi-au pus norocul la încercare şi s-au ales în cele din urmă cu câte 10 mii de lei. Sumele semnificative îi vor ajuta pe tineri să se dezvolte profesional.

O nouă zi, alţi câştigători! Cristina Oprea din Chişinău a fost prima care a prins valul norocos. Studenta a aşteptat mult timp râvnitul premiu, iar clipa decisivă i-a adus o avere întreagă. În aceeaşi zi unda şansei a ajuns şi la Bălţi. Vestea despre câştigul celor 10 mii de lei a adus mari emoţii în casa lui Adrian Aramă. Acum întreaga familie va merge în vacanţa mult visată.

Caravana premiilor a fost extrem de generoasă în această săptămână cu zona de centru a ţării. Alţi doi câştigători din Chişinău şi Ialoveni s-au bucurat de câte 10 mii de lei. Constantin şi Natalia Rufa sunt cuplul ce aşteaptă venirea pe lume a primului copil, iar generoasa sumă a fost pentru ei mai mult decât binevenită. Iar dacă vă întrebaţi care este formula magică a şansei la „Priveşti şi câştigi”, se pare că aceasta a fost descoperită.

Şirul câştigătorilor din a treia săptămână a sezonului patru „Priveşti şi câştigi” a fost încheiat de două norocoase din inima ţării. Fidelitatea Agrepinei Busuioc şi Stelei Cucoş a fost răsplătită cu câte 10 mii de lei atunci când se aşteptau mai puţin.

De luni până joi, Jurnal TV premiază cei mai fideli telespectatori! Tot ce aveţi de făcut este să prindeţi parola zilei afişată pe ecran, s-o expediaţi prin sms la numerele scurte 5055 sau 5050, şi cei 10.000 de lei pot fi ai dumneavoastră! Iar şirul premiilor frumoase nu se încheie aici. La mijlocul lunii iunie 100 de mii de lei vor ajunge în posesia unui singur telespectator!