Cei mai buni jucători ai sezonului în Primera Division

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

FC Barcelona câştigat în acest sezon al 23-lea titlu de campioană din istorie şi va evolua şi în finala Cupei Regelui împotriva lui Athletic Bilbao. A fost încă o stagiune în care trofeul s-a disputat până pe final.

Într-un clasament al jucătorilor cu cele mai bune cifre, pe compartimente, Nicolas Otamendi este liderul fundaşilor marcatori cu 6 reuşite, în timp ce Marcelo conduce la capitolul pase decisive (7).

În linia mediană, James Rodriguez a demonstrat că îşi merită cele 85 de milioane de euro pe care Real le-a oferit pentru transferul său: columbianul a înscris 13 goluri şi oferit 14 assist-uri în cele 29 de meciuri disputate în campionat, dominând ambele ierarhii.

Când vine vorba de atacanţi, duelul a fost acela aşteptat dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo şi a fost câştigat în clasamentul golgheterilor de portughezul de 30 de ani, care şi-a trecut în cont nu mai puţin de 48 de reuşite, faţă de cele 43 ale argentinianului. Leo s-a revanşat când a venit vorba de pase decisive, devansându-l pe Cristiano (20-16).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...