02:54:07 20.04.2024
Stiri

FOTO // Reţete pentru măşti DELICIOASE din fructe

Reportaj 24.05.2015 20:00 Vizualizări2141 Autor: Ziarul National


FOTO // Reţete pentru măşti DELICIOASE din fructe sursa: one.ro

Orice reprezentantă a sexului frumos îşi doreşte să arate cât mai bine. Dincolo de outfit-urile alese cu grijă şi silueta fără cusur, trebuie luat în considerare și aspectul tenului tău.

Pentru că ştii şi tu, doar un ten sănătos este un ten frumos. Cu siguranţă cheltuieşti o mică „avere” pe produsele de îngrijire şi înfrumuseţare, dar este momentul să îţi îndrepţi atenţia către măştile preparate în casă. Dacă până acum am vorbit despre măşti preparate din cele mai delicioase ingrediente, acum vorbim despre fructe.

Profită de vară şi încearcă următoarele reţete. Îţi explicăm pas cu pas modul în care trebuie se prepară o mască pentru tenul tău.

Mască cu zmeură pentru un ten tonifiat

Dacă ai un ten cu probleme sau excesul de sebum îţi dă bătăi de cap, următoarea mască te poate ajuta. Ai nevoie de trei linguri de zmeură, trei căpşuni şi o lingură de iaurt. Pasează fructele într-un blender şi pune amestecul obţinut la frigider pentru douăzeci de minute. Aplică masca pe faţă şi las-o să acţioneze timp de zece minute. Această combinaţie de zmeură şi căpşuni calmează iritaţiile şi contribuie la închiderea porilor.

Mască cu piersici pentru un ten catifelat

Ai nevoie de o piersică şi de un gălbenuş de ou. Adaugă piersica şi oul într-un blender, după care aplică pe faţă amestecul astfel obţinut. Lasă masca să acţioneze timp de 20 minute, după care îndepărteaz-o cu apă. Vitaminele şi mineralele conţinute de piersică oferă luminozitate tenului tău.

Mască cu caise pentru un ten tonifiat

Următoarea mască o poţi aplica inclusiv pe gât şi decolteu.Pasează câteva caise coapte şi aplică pe ten şi decolteu sucul astfel obţinut. De preferat trebuie să aplici această mască înainte de duş deoarece rişti să îţi pătezi hainele de sucul caiselor. Dacă ai răbdare, lasă masca pe ten până când se usucă, după care clăteşte-te cu apă călduţă. Pielea ta va ramane catifelata, dar şi parfumată.

Mască cu căpşuni

Chiar dacă ţi se pare o combinaţie neobişnuită, alege câteva căpşuni şi amesteca-le cu smântână proaspătă. Aplică pasta astfel obţinută şi las-o să acţioneze preţ de câteva minute. Numai gândindu-te la mirosul căpşunilor, te va ajuta să te relaxezi.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md