Arsenal a suferit o nouă înfrângere, iar Wenger e gata de a-și anunța plecarea

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Arsenal a pierdut în fața lui West Bromwich Albion, sâmbătă, cu 3-1 și a ajuns la a patra înfrângere suferită în ultimele cinci meciuri din Premier League. După joc, Arsene Wenger, care a fost din nou contestat de fani, a spus că s-a decis în privința viitorului său și a precizat că, foarte curând, va anunța public dacă va rămâne sau nu la clubul londonez.

”Știu ce voi face în viitor. O să știți și voi, în curând. Nu trebuie să ne îngrijorăm de asta. Suntem într-o situație dificilă, în care nu ne-am mai regăsit de 20 de ani, iar asta este mult mai important când vorbim despre viitorul”, a spus Wenger, referindu-se și la cele patru înfrângeri suferite de Arsenal, în ultimele cinci jocuri. ”Tunarii nu s-au mai regăsit într-o asemenea postură din aprilie 1995, atunci când echipa era condusă de Stewart Houston.

”Ne asumăm întreaga responsabilitate. Evident, este o mare dezamăgire, atunci când pierzi un astfel de meci. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea și să ne pregătim pentru următoarele jocuri”, a mai zis Wenger.

”Suntem foarte îngrijorați pentru că nu suntem obișnuiți să ne aflăm într-o asemenea situație. Trebuie să ne regrupăm și să ne concentrăm pe jocurile următoare. Urmează meciuri mari. Toată lumea va pleca acum (la echipele naționale) și apoi trebuie să ne recuperăm și să ne pregătim pentru finalul sezonului”, a mai adăugat managerul francez.

După înfrângerea cu West Brom, în care a încasat două goluri din corner (mai multe decât în restul sezonului), Arsenal se află pe locul cinci și riscă să fie întrecută și de Manchester United, dacă echipa lui Mourinho se va impune pe terenul lui Middlesbrough, duminică.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...