O moldoveancă şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut dintr-un autobuz de pe cursa Moscova-Chişinău

O moldoveancă şi-a pierdut viaţa vineri,17 martie, în regiunea Vinniţa din Ucraina, după ce a căzut, din motive necunoscute prin uşa din spate, dintr-un autobuz de pe cursa Moscova-Chişinău.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie din regiunea Vinniţa, este vorba despre o femeia de 58 de ani, locuitoare a oraşului Chişinău.

Accidentul s-a produs vineri, la ora 5.00, la o intersecţie spre satul Salinik, raionul Kalinovsk. Femeia care se afla într-un autobuz SETRA, care venea din Moscova şi se îndrepta spre Chişinău, a căzut prin uşa din spate a autobuzului.

Aceasta a nimerit sub roţile mijlocului de transport şi şi-a pierdut viaţa la locul accidentului.

Şoferul autobuzului era un bărbat de 31 de ani, cetăţean al Republicii Moldova.

Pe acest caz a fost pornit dosar penal pentru încălcarea securităţii circulaţiei rutiere, şoferul riscă până la 8 ani închisoare

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.