12:48:31 20.04.2024
Stiri

Prima reacţie a solistului „Voltaj”, Călin Goia, după clasarea pe locul 15 la Eurovision: „Ne pare rău...''

Monden 24.05.2015 15:05 Vizualizări1667 Autor: Ziarul National
Prima reacţie a solistului „Voltaj”, Călin Goia, după clasarea pe locul 15 la Eurovision: „Ne pare rău...'' gandul.info


Călin Goia, solistul trupei „Voltaj”, care s-a situat pe locul al 15-lea în finala Eurovision 2015, a declarat, pentru MEDIAFAX, că este o mare realizare să participi la finala acestei competiţii, precizând însă că membrilor formaţiei le pare rău că nu au putut să aducă mai multă bucurie românilor.

„Ne pare foarte rău că nu am putut să aducem mai multă bucurie românilor, dar ne bucurăm că am făcut cunoscută campania noastră („De la capăt", n.r.) şi mergem mai departe", a spus Călin Goia.

Întrebat dacă este un cadou frumos participarea în finala Eurovision 2015, sâmbătă, chiar cu o zi înainte de a împlini 40 de ani, Călin Goia a spus: „Este cel mai mare eveniment muzical, concurs muzical, şi atâta timp cât eşti în finală este o realizare".

„Am venit cu un alt gând, de a fi mult mai sus decât am reuşit, dar nu ne demoralizăm şi nu ne oprim", a mai spus Călin Goia.

El a precizat că experienţa pe care trupa „Voltaj” a avut-o participând la această competiţie o va folosi pentru a-i ajuta şi pe următorii reprezentanţi ai României la Eurovision. „Îmi doresc să fim mult mai uniţi decât suntem", a mai spus Călin Goia, scrie gandul.info.

La rândul său, Liana Stanciu, şefa delegaţiei României la Eurovision 2015, a declarat pentru Mediafax că rezultatul finalei din acest an a fost unul predictibil. „Ceea ce cântă Måns se aude la toate radiourile din Europa (...) Ne aşteptam cumva", a spus Liana Stanciu, făcând referire şi la „videoclipul impecabil" al melodiei câştigătorului ediţiei din acest an a Eurovision.

În ceea ce priveşte melodia trupei „Voltaj” în finala Eurovision 2015, Liana Stanciu a spus: „Călin a cântat foarte bine. Este clar că este un concurs pentru un anume tip de muzică. Este frumos ce s-a întâmplat, am mai trăit un an frumos şi mergem înainte".

Trupa „Voltaj”, care a reprezentat România la Eurovision 2015, s-a situat pe locul al 15-lea în finala care a avut loc sâmbătă seară, la Wiener Stadthalle, în timp ce Måns Zelmerlöw din Suedia a câştigat competiţia.

Ediţia din 2016 a concursului Eurovision se va desfăşura în Suedia, după ce cântăreţul Måns Zelmerlöw a câştigat competiţia din acest an, cu piesa „Heroes", care a obţinut un total de 365 de puncte.

Trupa „Voltaj”, care a interpretat melodia „De la capăt/ All Over Again", a obţinut un total de 35 de puncte, ocupând locul al 15-lea în finala competiţiei.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md