Grav accident rutier în România, provocat de un fost ministru în Guvernul Ponta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Lucian Isar, fost ministru în Guvernul Ponta și soțul Alinei Gorghiu, fostă președintă a Partidului Național Liberal, a provocat un grav accident joi după-amiaza în zona localității Câineni, de pe Valea Oltului. De la volanul unui Porsche Cayenne, după mai multe depășiri agresive, Lucian Isar a lovit un TIR care a căzut pe calea ferată.

După cum scrie Adevărul, accidentul a produs de Lucian Isar a blocat total atât traficul feroviar, cât și cel rutier pe Valea Oltului. Cozile de mașini au ocupat mai bine de 11 km pe fiecare sens de mers, iar în urma acestui accident soțul fostului președinte al PNL s-a ales cu dosar penal pentru vătămare din culpă.

Ulterior Isar a fost transportat la Spitalul județean din Râmnicu Vălcea, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral. Plaga acestuia a fost suturată, starea șoferului fiind bună, relatează agenția news.ro, care citează cadre medicale. Potrivit aceleiași surse, în seara zilei de joi politicianul încă se afla la spital pentru investigații suplimentare, în urma cărora medicii vor decide dacă Lucian Isar va rămâne sau nu internat.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16:00, în zona localității Câineni, din judeţul Vâlcea, când autoturismul Porsche Cayenne condus de Lucian Isar a intrat în depășire într-o curbă, în ciuda faptului că sensurile de mers erau delimitate de linie continuă. În primă fază, mașina condusă de acesta a intrat în coliziune cu o autoutilitară, după care a intrat în roata unui TIR care venea din contrasens. Roata autocamionului a explodat, iar șoferul a pierdut controlul volanului, după care TIR-ul a căzut pe calea ferată, aflată la câțiva metri mai jos de drumul național.

Lucian Isar a scăpat cu câteva răni ușoare, fiind singurul rănit în acest accident.

646x404


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...