(FOTO și VIDEO) Barcelona și-a prezentat echipamentul pentru viitorul sezon; Premieră istorică

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

FC Barcelona a încheiat sâmbătă campionatul cu un 2:2 pe teren propriu, cu Deportivo La Coruna, după care a fost premiată pentru câștigarea unui nou trofeu de campioană. Iar la scurt timp și-a prezentat și echipamentul pentru sezonul viitor.

Pentru prima dată în istoria clubului, tricourile pentru sezonul 2015-2016 vor avea dungi orizontale. Pe site-ul său oficial, clubul a publicat și un scurt videoclip în care apar 3 poze cu jucătorii în noile echipamente.


La guler, unul în V, tricourile vor avea steagul catalan, celebra „senyera”, în culorile galben și roșu. Totodată, pe laterale, echipamentele au câte o dungă verticală, pe „cusătură”, de culoare galbenă.

De altfel, „senyera” este tema principală a echipamentului de rezervă, din sezonul viitor. Acesta este în culorile galben (predominant) și roșu (sub formă de 4 dungi verticale, subțiri).

Este pentru prima dată în istoria clubului catalan când echipa folosește dungile orizontale pe tricourile de joc, lucru care nu a plăcut unei părți importante a fanilor Barcelonei.

Iată cum au arătat tricourile catalanilor până în prezent:

431259_431259_barca_alltime


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...