(VIDEO) Povestea extraordinară din spatele lui Måns Zelmerlöw, câștigătorul Eurovision 2015

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ediţia din 2015 a concursului EUROVISION a fost câştigată de cântăreţul suedez Måns Zelmerlöw, cu piesa „Heroes”, care a obţinut un total de 365 de puncte. Câștigătorul are în spate o istorie extraordinară.

Mans Zelmerlow, reprezentantul Suediei, a declarat duminică noapte, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu a crezut că va câştiga competiţia cântecului european şi că a trebuit să i se repete anunţul făcut de gazde, la prezentarea rezultatelor.

„A fost absolut minunat. Nu am auzit când au spus că a câştigat Suedia. (…) Nu am putut crede. Am crezut că Italia sau Rusia va câştiga”, a declarat el. „Sunt atât de mândru, de fericit”, a adăugat acesta.

Mans Zelmerlow, cunoscut în Suedia atât din show-uri tv, cât şi din competiţii muzicale, a spus că iniţial nu a dorit să cânte piesa „Heroes”, propusă de un producător muzical, deoarece voia să interpreteze o piesă compusă de el.

„Când mi-au pus cântecul să îl ascult, am crezut că e minunat”, a declarat câştigătorul Eurovision 2015. El a mărturisit că piesa lui preferată din finala Eurovision a fost cea a reprezentantului Australiei.

În show-ul lui Zelmerlow din finala Eurovision, acesta interacţionează virtual cu un omuleţ desenat din câteva linii, despre care artistul a spus că se numeşte „MP”, după iniţialele celor două prenume ale sale.

„Omuleţul sunt eu când aveam 10 ani şi era la mine în şcoală un băiat care mă hărţuia (…), i-a făcut pe prietenii mei să fie împotriva mea. Peste un an şi jumătate, în şcoală a venit un alt băiat, cu care m-am împrietenit şi m-a salvat din această situaţie. Mi-a adus prietenii înapoi. Băiatul acesta sunt eu, în spectacol”, a explicat el.

De asemenea, artistul suedez a spus că, pentru a interacţiona cu omuleţul de pe scenă, trebuie să îşi controleze foarte atent mişcările.

„Cred că dacă aş vorbi cu mine, cel de la 10 ani, mi-aş spune să fiu cum sunt. Pentru tipul care mă agresa … nu mă gândesc la asta…, dar aş vrea să îi zic ‘Uite unde am ajuns’. Aş spune tuturor oamenilor să fie ei înşişi, să fie naturali. Dacă sunteţi naturali, suntem perfecţi. Toţi suntem perfecţi”, a adăugat el.

Acesta a subliniat faptul că el crede în mesajul transmis pe scena Eurovision de prezentatoarele finalei. „Cred că Eurovision trebuie să fie o competiţie muzicală, şi nu o competiţie politică”, a mai spus el.

Måns Zelmerlöw, care va împlini 29 de ani pe 13 iunie, este un cunoscut cântăreţ de muzică pop din Suedia.

El a participat la show-ul muzical Idol 2005, a câştigat cel de-al doilea sezon Let’s Dance, din Suedia, şi a devenit faimos în 2007, când piesa sa – „Cara Mia” – a cunoscut succesul în mai multe ţări europene.

Cântăreţul suedez a avut un spectacol incendiar în timpul finalei de sâmbătă seară, de la Viena, cu multiple efecte speciale, fapt ce a contribuit la câştigarea concusului Eurovision.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...