Motivul pentru care ședința Primăriei a avut loc azi la Pretura Buiucani, iar CMC se întrunește mâine la Apă-Canal

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ședința operativă a serviciilor și direcțiilor Primăriei municipiului Chișinău, organizată săptămânal la ora 8:30 a fiecărei zile de luni, a avut loc astăzi la Pretura sectorului Buiucani, și în sala de ședințe a Primăriei, cum aveau loc de obicei. Totodată, mâine Consiliul Municipal Chișinău se va întruni mâine în incinta Sălii de ședințe a Societății pe Acțiuni „Apă-Canal Chişinău”. În legătură cu aceasta, am decis să aflăm care este motivul pentru care ședințele au loc la alte adrese.

„În sala de ședințe au loc lucrări de instalare a votului electronic și a sistemului audio”, a declarat pentru Independent.md șeful Direcției relații publice a Primăriei, Vadim Brînzaniuc.

Întrebat cât timp vor mai dura acestea, funcționarul a menționat că „conform contractului, la data de 1 aprilie sistemul trebuie să funcționeze”.

De altă parte, consilierul municipal socialist Ion Ceban scria vineri, 10 martie, pe pagina sa de Facebook că „de azi urma să se instaleze sistemul de vot electronic în municipiu, în sala de ședințe”. „Nu știu din care cauză lucrările sunt blocate. Ieri s-a mai produs un dezastru în CMC, vot la pachet pentru funciare. Luni colegii vor prezenta prejudiciile”, scria atunci socialistul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...