Pentru cei dornici de noi experiențe. Tinerii din Chișinău se pot înscrie la activitățile Clubului Tinerilor

tineri
Foto: Facebook - Milenium

Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” în anul 2017 a lansat un nou program de activități pentru tineri în cadrul Clubului Tinerilor. Misiunea acestui  club este să ofere un spațiu prietenos tinerilor unde ei se pot implica și participa activ la diverse activități non-formale și informale, contribuind astfel la dezvoltarea competentelor sale.

Scopul Clubului Tinerilor este de a împuternici tinerii prin activități de educație non-formală ce contribuie la dezvoltarea celor 8 competente cheie a învățării pe tot parcursul vieții.

Activitățile Clubului vor fi organizate de către echipa de formatori voluntari a Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”. Echipa de formatori voluntari este formată din tineri cu inițiativă care prin activități de voluntariat promovează participarea tinerilor și sunt dornici să-și împărtășească experiența sa cu alți tineri.

Beneficiarii programului vor participa la sesiuni de instruire care vor acoperi diverse tematici cu privire la Drepturile Omului, Educația Interculturală, Uniunea Europenă, etc. De asemenea, participanții se vor putea implica și în activități practice, cum ar fi: Language Cafe, Movie Evenings, Photo-Voice Exhibition, Flash Mobs, Society Games și multe altele.

În cadrul semestrului de primăvară a Clubului Tinerilor, activitățile vor axate pe promovarea drepturilor omului și dezvoltarea competentelor în acest domeniu.

Locațiaoficiul Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” ce se afla pe str. 31 August 1989, nr.26 of.4, mun. Chisinau
Durata: Martie – Mai 2017, cu frecventa de 3 ori pe saptamana cate 2 ore
Limba: Română
Certificare: Toți tinerii care vor participa la cel puțin 80% a sesiunilor vor primi certificate de participare.

De ce sa aplici?

  • Îți vei spori nivelul de cunoștințe din domeniul Drepturilor Omului;
  • Vei afla cum să aplici în practica ceea ce vei învăța;
  • Te vei întâlni cu diferite persoane interesate de dezvoltarea personală.

Cum sa aplici: Dacă vrei să faci parte din Clubul Tinerilor ești invitat sa completezi Formularul de Aplicare până la 20 martie 2017. Doar persoanele selectate vor fi contactate.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente