Un cuplu și-a amânat nunta pentru a-și căuta câinele pierdut: Iată cum s-a întâmplat totul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un cuplu din SUA a demonstrat că dragostea pentru cel mai bun prieten al omului nu cunoaște limite, nici chiar atunci când vine vorba despre nuntă. Trendee King și logodnica sa, James Galley, din San Jose, California, au decis să amâne momentul în care trebuiau să își unească destinele pentru a se putea concentra pe căutarea câinelui lor pierdut, Theo, informează vineri The Independent.

Cei doi au lipit afișe și au împărțit fluturași în cartierul în care locuiesc, au dat anunțuri la ziar și au angajat un detectiv particular specializat în căutarea animalelor pierdute. În plus, cuplul a anunțat că oferă o recompensă de 3.500 de dolari persoanei care îl aduce pe Theo înapoi acasă.

Patrupedul din rasa Griffon de Bruxelles, negru cu maro, în vârstă de doar un an, a dispărut la 13 februarie, după ce a fugit din locuința persoanei care se ocupa de el cât timp stăpânii lui erau plecați.

Viitoarea mireasă a primit vestea tristă de la partenerul ei de viață în timp ce își proba rochia de mireasă. Galley a anunțat-o de dispariția lui Theo pe un ton „foarte panicat”, după cum a povestit ea pentru Mercury News. „Mi-a stat inima în loc și am fost îngrozită”, a mărturisit Trendee.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...