Astăzi, cei doi au fost înmormântaţi alături, aşa cum au cerut în biletul de adio. Profesorii băiatului susţin că nu au observat nimic suspect în comportamentul acestuia. Pe de altă parte, colegii şi prietenii adolescentului au povestit cu groază despre un joc online în care ar fi fost ademeniţi cei doi elevi, iar comportamentul lor s-ar fi schimbat anume din cauza acestuia. Mai bine de doi ani, băiatul a frecventat un centru de creaţie din sectorul Botanica, dar acum câteva luni l-a abandonat brusc, a declarat, pentru Jurnal TV, o reprezentantă a instituţiei, care însă nu a vrut să fie filmată.

În urma tragediei, psihologii trag un semnal de alarmă şi îi îndeamnă pe părinţi să îşi supravegheze copiii cu atenţie. Totodată, şefa Direcţiei relaţii publice a Ministerului de Interne, Alina Zbancă, a declarat că în prezent sunt luate măsuri pentru identificarea altor potenţiale victime ale jocului online, dar şi a administratorilor site-ului.

Amintim că tragedia s-a întâmplat în noaptea de 8 martie, când băiatul de 15 ani şi fata de 16 ani s-au aruncat de pe un bloc cu 18 etaje de pe bulevardul Traian, sectorul Botanica. Poliţiştii spun că ar fi vorba despre un suicid, întrucât la faţa locului a fost găsit şi un bileţel de adio. În mesaj se spune că adolescenţii au recurs la acest gest de comun acord şi că ar vrea să fie înmormântaţi împreună. Mai mult, cei doi aveau mâinile legate cu bandă adezivă, au spus martorii.