Patru minute de video care te vor convinge să mergi mâine la „Mai Dulce”

Festivalul „Mai Dulce” îi așteaptă mâine, 24 mai, pe toți iubitorii de dulciuri și distracție, de la ora 12.00 în cartierul ce cuprinde intersecția străzilor Veronica Micle și Vlaicu Pârcălab.

O tonă de deserturi delicioase, târgul copiilor cuminți, ateliere gastronomice, jocuri, târg de artizanat, ateliere de creație pentru pici, împletitul cosițelor, face-painting, tobogane, proiecte fotografice și multe altele vă așteaptă la cea de-a III-a ediție a Festivalul Tradițiilor Dulci „Mai Dulce”, organizat de Klumea.

Urmăriți video de mai jos, realizat la ediția de anul trecut a festivalului, alegeți cele mai colorate haine din garderobă și ne vedem mâine la festival!

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.