Linkuri accesibilitate

Un ziar în fiecare seară: „Ziarul de Gardă”


Invitata emisiunii este Marina Ciobanu.

„În ediția din 9 martie a Ziarului de Gardă aflați detalii din dosarul penal deschis pe numele fostului guvernator al Băncii Naționale, Leonid Talmaci.

În același număr citiți despre bilanțul justiției făcut la Adunarea Generală a Judecătorilor, boicotată de Dodon, Filip, și Cebotari care și-au trimis reprezentanți.

Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:01:26 0:00

Ziarul de Gardă aduce ultimele detalii din dosarul delapidării a două milioane de lei din bugetul Biroului Național de Statistică, care la trei ani de la efectuarea Recensământului încă nu a făcut publice rezultatele.

În același număr aflați câte femei au devenit în 2016 victime ale infracțiunilor înregistrate în relațiile familiale, cine le apără drepturile și de ce tolerează agresivitatea din partea bărbaților.

La „Exclusiv” citiți un interviu cu ambasadorul Franței în R. Moldova, Pascal Vagogne, despre corupție și instrumente de luptă, independența justiției franceze, libertatea presei și sperietoare cu migranți, despre votul în diasporă și relațiile cu președintele pro-rus Igor Dodon.

În ZdG citiți despre afacerile cu produse alterate de pe rafturile marketurilor și despre afacerile Mitropoliei Moldovei cu magazine bisericești.”

[Transcriere: Nicu Gușan].

  • 16x9 Image

    Nicu Gușan

    Sunt editor la Europa Liberă Moldova din 2022. Până atunci am făcut jurnalism radio, multimedia, documentare TV și reportaje video. Îmi place să cred că sunt omul orchestră în domeniu și știu să fac un produs cap-coadă, de la pre-documentare până la publicare și promovare. Jurnalismul digital, storytelling-ul social media și investigațiile sunt lucruri pe care le admir mai ales la colegii pricepuți în ale meseriei. Învăț în fiecare zi.

XS
SM
MD
LG