Comanditarii killerului moldovean Vitalie Proca au fost condamnați definitiv

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe interlopul Bogdan Mararu la 11 ani și 3 luni închisoare, iar pe fratele acestuia, Răzvan Mararu, la 8 ani și 3 luni închisoare, într-un dosar în care au fost acuzați că l-au angajat pe moldoveanul Vitalie Proca să îl asasineze pe liderul lumii interlope din Piatra Neamț, Ioan Dumitru Mironescu.

Instanța a mai decis ca frații Mararu să-i plătească lui Mircea Isăilă (tânărul confundat de Vitalie Proca cu Ioan Dumitru Mironescu) suma de 300.000 euro, cu titlu de daune morale, în solidar cu Vitalie Proca și Ion Druță, zis Pisateli, scrie libertatra.ro.

În iunie 2016 Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe interlopul moldovean Vitalie Proca la 21 de ani și 8 luni de închisoare.

Frații Bogdan și Răzvan Mararu sunt acuzați de procurori că, în toamna anului 2012, l-au instigat și i-au acordat sprijin lui Vitalie Proca pentru a-l ucide pe Ioan Mironescu.

Crima s-a produs în cartierul Vitan din capitala României. Proca a încurcat, însă,victima și a tras zeci de gloanțe într-un tânăr care nu avea nicio legătură cu lumea criminală.

Victima a supraviețuit atacului.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...