(video) O tânără de 19 ani a fost buzunărită în microbuzul de pe linia 112

NVE00029-700×352

Un bărbat din municipiul Chișinău a fost reținut pentru 72 de ore de către polițiști, pentru că ar fi furat portmoneul din geanta unei domnișoare, în timp ce se deplasau cu microbuzul de pe 112.

Angajaţii Secţiei pentru combaterea infracţiunilor în locurile publice şi transport urban din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău au reţinut în flagrant delict un individ în vârstă de 37 ani, domiciliat în Capitală, după ce ar fi furat portmoneul din geanta unei domnişoare, în timp ce se deplasau cu maxi taxi de pe ruta 112.

Potrivit victimei în vârstă de 19 ani, care s-a dovedit a fi de origine străină, în portmoneul avea bani în sumă de 40 euro, 100 lei şi un card bancar. Aceasta se deplasa împreună cu două prietene, iar momentul în care i-ar fi fost furat portmoneul nu l-ar fi observat.

La faţa locului individul a fost încătușat şi escortat la Inspectorat pentru documentare, iar victima împreună cu prietenele au fost audiate, fiindu-i returnat portmoneul cu bani. Preliminar suspectul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolator.

Actualmente bănuitul este cercetat penal în stare de libertate, conform deciziei instanţei de judecată, şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 000 lei la 17 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 2 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente