8 martie la teatru: Iată ce spectacole vor fi jucate în Chișinău

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Dacă alegeți să petreceți Ziua Internațională a Femeii la teatru, atunci trebuie să știți că de 8 martie teatrele din Chișinău vă propun cele mai diverse spectacole pentru toate vârstele și preferințele.

La Teatrul Național „Mihai Eminescu” va fi pus în scenă, începând cu ora 12.00 spectacolul pentru copii „Peppi Ciorap-Lung”, în regia lui Petru Hadârcă. Acesta este un musical, care aduce în scenă istorii haioase şi doldora de înţelesuri, mișcare, dans şi melodii de neuitat.

La ora 18.00 însă veți putea viziona spectacolul „Casa Mare” în regia lui Alexandru Cozub. Cu o încărcătură profund poetică, capodopera a lui Ion Druță are și o linie bogată de subiect, Casa Mare fiind deopotrivă simbol al fericirii şi al deznădejdii.

Pentru cei care vor să râdă mult de 8 martie, Teatrul Național „Eugene Ionesco” vă propune, începând cu ora 18.30 renumita comedie „Chirița în provincie”, regizată de Petru Vutcarau. Tot în această zi teatrul va oferi și numeroase surprize pentru spectatori.

Cei care vor să vadă un spectacol de suflet pot alege piesa „Madame Bovary”, regizată de Daniela Burlaca. Aceasta se va juca pe 7 și pe 8 martie, ora 18.30 la Teatrul „Geneza Art” din Chișinău.

Iubitorii de balet sunt așteptați de 8 martie, ora 18.00 la „Lacul lebedelor” de la Teatrul Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din capitală. Iar cei care vor să vadă un spectacol în limba rusă pot alege piesa „Fără frâne”, care va fi montată pe 7 și pe 8 martie, ora 18.30 la Teatrul „A.P. Cehov” din Chișinău.

Pentru orice piesă ați opta, cert este că trebuie să vă grăbiți după bilete, pentru ca să aveți locuri garantate la spectacolul dorit. Prețul biletelor variază între 50 și 200 de lei, ajungând și la 650 de lei, pentru ofertele care includ și meniu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...