Ronaldo, apărat de căpitanul Realului: „El e singurul care nu trebuie să alerge”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real a făcut un nou pas greșit în La Liga, madrilenii izbutind în ultimul moment să câștige un punct cu Las Palmas (3-3), în 10 oameni.

Vineri dimineața, la două zile după egalul cu Las Palmas, Zidane și jucătorii Realului au avut o ședință de pregătire destul de tensionată. A luat cuvântul căpitanul Sergio Ramos, care a surprins în momentul în care a subliniat că toți jucătorii trebuie să alerge, mai puțin starul Cristiano Ronaldo.

„Aici, la Real, el este singurul care nu trebuie să facă asta, pentru că marchează 60 de goluri. Trebuie să depunem mai mult efort și să ne ajutăm reciproc pe teren”, a spus apărătorul Realului, potrivit Marca.

„Sesiunea de antrenament a început după ora 11:30, iar figurile jucătorilor nu erau cele obișnuite”, subliniază jurnaliștii spanioli, care mai amintesc că Zidane nu a intrat în conflict cu jucătorii.

Până acum, Cristiano Ronaldo a punctat de 18 ori în acest sezon de La Liga. Real este pe locul al doilea, la un punct în spatele Barcelonei, însă echipa lui Zidane are un meci în minus, cu Celta Vigo, în deplasare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...