Se caută studenți, cunoscători de limbă engleză, care să participe în calitate de facilitatori într-un proiect

tabara-agafton-elevi-studenti-molova-3
Foto: gazetabt.ro

Se caută 12 tineri studenți sau tineri profesori de limbă engleză pe a participa în calitate de facilitatori în cadrul proiectului „Limba Engleză pentru Educație Mediatică”. Apelul este lansat pentru rezidenții unuia dintre orașele Chișinău, Cantemir, Cahul, Balti, Comrat, Ungheni, Orhei, Tiraspol, Taraclia, Ștefan-Vodă, Anenii-Noi și Soroca.

Proiectul are ca scop îmbunătățirea calității predării limbii engleze în diferite regiuni ale țării prin intermediul cursului online „Media Literacy Massive Open Online Course” elaborat de către Universitatea din Pennsylvania și reprezintă o inițiativă diplomatică de nivel înalt finanțată de către Departamentul de Stat SUA.

În cadrul proiectului cei 12 facilitatori selectați vor participa la un training intensiv de două zile organizat de către Ambasada SUA în Chișinău în perioada 24-25 martie, 2017. Treningul va fi moderat de către experți din SUA.

Ulterior, împreună cu coordonatorii proiectului, facilitatorii vor selecta câte 15 beneficiari din fiecare regiunie, care vor urma cursul online „Media Literacy Massive Open Online Course” pe parcursul a cinci săptămâni. Cursul este elaborat pentru vorbitorii non-nativi care sunt interesați să-și dezvolte cunoștințele de limba engleză și să afle mai multe despre cultura mediatică din SUA.

Cursul online va dura cinci săptămâni în perioada 3 aprilie – 7 mai. Faciliatorii vor organiza sesiuni de moderare a cursului online pentru beneficiarii proiectului de două ori pe săptămână și vor fi remunerați pentru munca depusă.

La finele proiectului, în luna iulie, 60 dintre cei mai activi cursanți vor participa la evenimentul de totalizare, Conferința „Integrating Media Literacy in Moldovan Curricula based on the MOCC Model”, care va fi organizată la Chișinău.

Pe parcursul proiectului, participanții: 12 facilitatori și 180 de cursanți din Chișinău, Cantemir, Cahul, Balti, Comrat, Ungheni, Orhei, Tiraspol, Taraclia, Ștefan-Vodă, Anenii-Noi și Soroca vor comunica online, prin intermediul rețelei de socializare Facebook pentr un un schimb de experiență reciproc avantajos.

Doritprii de a participa la proiect sunt rugați să completeze Formularul online până la data de 20 martie.

Pentru informații și detalii adresați-vp la coordonatoare de proiect Daniela Munca-Aftenev la adresa de e-mail [email protected].

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente