Nume
Parola
Vizualizări: 5809
La Doroțcaia, colective artistice de pe ambele maluri ale râului Nistru vor sărbători Mărțișorul în Casa de Cultură, renovată cu sprijinul UE
3 Martie 2017 — Ce? În Doroțcaia, colective artistice, meșteșugari și artiști plastici de pe ambele maluri ale râului Nistru vor sărbători împreună venirea primăverii la Casa de cultură, renovată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, prin intermediul Programului „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, implementat de PNUD Moldova.

Unde? Casa de Cultură, satul Doroțcaia, raionul Dubăsari

Când? Sâmbătă, 4 martie, ora 12:00

Cine? Pirkka Tapiola, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, reprezentanți ai autorităților locale, localnici, colective artistice, meșteșugari și artiști plastici din localitățile de pe ambele maluri ale râului Nistru.

Notă: Uniunea Europeană a acordat 189 mii de Euro pentru renovarea Casei de cultură din Doroțcaia. Astfel, pentru cei peste 300 de copii care frecventează cercurile de artă și cei o mie de abonați ai bibliotecii, găzduite de Casa de Cultură, vor avea parte de condiții mai bune. Edificiul va servi drept local pentru desfășurarea activităților comune pentru talentele din dreapta și stânga Nistrului.

Pentru reprezentanții presei va fi pus la dispoziție transport, care va porni spre satul Doroțcaia sâmbătă, la ora 10:45, din fața clădirii Le Roi, str. Sfatul Țării 29. Vă rugăm să ne anunțați prin e-mail sau la telefon despre intenția de a merge cu transportul Programului până vineri, ora 17:00.

Persoană de contact: Irina Perciun, Specialistă în comunicare și relații media.
Tel.: 069 12 02 34; e-mail: irina.perciun@undp.org