Peste un miliard de ore de videoclipuri sunt urmărite zilnic pe YouTube

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Utilizatorii de YouTube urmăresc peste un miliard de ore de videoclipuri zilnic, a anunţat compania, citată luni de portalul theverge.com.

Puse succesiv toate aceste videoclipuri reprezintă peste 100.000 de ani de filmare, distribuiţi la milioane de utilizatori YouTube din întreaga lume.

Compania a anunţat aceste date într-o postare publicată luni pe blogul propriu, însă a menţionat că pragul de peste 1 miliard de ore a fost atins anul trecut.

Cei de la YouTube au anunţat că în prezent obiectivul companiei este ca utilizatorii să petreacă cât mai mult timp pe platforma digitală urmărind videoclipuri decât să crească per ansamblu numărul vizualizărilor pentru un videoclip.

Datele arată o creştere continuă a YouTube pe fondul apariţiei în mediul online de noi jucători, însă platforma nu este fără probleme. YouTube Red, serviciul cu plată al companiei, întâmpină dificultăţi în atragerea de utilizatori, la finalul verii trecute fiind doar 1,5 milioane de utilizatori înscrişi. Pentru a rezolva problemele cu care se confruntă platforma, responsabilii YouTube pregătesc un set de schimbări pentru ca serviciul să fie mai atractiv, incluzând aici şi măsura anunţată anterior de eliminare a reclamelor de 30 de secunde începând de anul viitor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...