Ești dornic de a avea o carieră în IT peste hotarele țării? Un proiect nou pentru specialiștii IT din Moldova

17036688_10208399288447685_1410134141_o

Picanova este unul dintre liderii de piaţă la nivel mondial pentru decoraţiuni de perete personalizate şi una dintre companiile cu cea mai rapidă creştere din domeniul de personalizare în masă în e-commerce.

Reușim să satisfacem cererea tot mai mare a clienților noştri prin abordarea individuală a fiecărui produs creat. Cu această abordare, producem decorațiuni de perete, cadouri foto personalizate şi alte accesorii pentru stilul de viaţă, satisfăcând nevoia fiecărui client.

Având patru unităţi de producție, cu sediul pe trei continente diferite, oferim o oportunitate unică de a menține serviciul pentru clienți din mai mult de 170 de ţări din întreaga lume, în timp ce menținem pasul cu standardul pe care ni l-am impus: „Cea mai bună calitate, la cele mai bune prețuri, garantat”.

Datorită timpului rapid de livrare, cuplat cu aspirațiile noastre de a oferi un serviciu de calitate superioară în fiecare zi, am atins cel mai înalt rating de satisfacție a clienților în mai mult de 40 de magazine online ale noastre.

 

IMG_1101

Dorim că Picanova, să rămână cel mai bun – prin urmare, avem nevoie de cei mai buni!

Suntem în prezent în desfășurarea unui nou proiect, cu angajare și relocare a tinerilor specialiști din Moldova, Belarus şi Polonia. În prezent avem poziţii deschise pentru: PHP developer, Java developer, Front-end Developer, Grafic Designer, dar şi pentru Customer Support (germană, suedeză, italiană, spaniolă, olandeză, engleză etc).

Avem o echipă tânără şi ambițioasă, des sunt organizate petreceri tematice, iar în fiecare luna sărbătorim şi ziua numelui (e o tradiție veche, dar apreciată în Letonia) şi zilele de naştere. În oficiu este bucătărie şi de trei ori pe săptămână este oferit un prânz. Orele de lucru sunt flexibile, dar săptămâna de lucru e de 40 de ore.

IMG_1413

Oficiul este plasat în Riga, capitală Letoniei, unde avem deja angajaţi din Moldova, din Rusia, din Suedia şi Italia. Oficiul central este plasat în Cologne, Germania. Deseori avem deplasări la oficiul central (HQ), eventual planificăm să efectuăm deplasări şi în oficiul nostru din Miami.

Pentru a aplica trimiteţi CV-ul aici. De altfel, puteţi vizualiza cerințele pentru PHP şi Java developer urmând acest link.

Candidații invitaţi vor beneficia de o realocare financiară şi alte beneficii oferite de Picanova, care includ asigurare medicală, o suma lunară pentru frecventarea unui club de sport, bonusuri şi altele.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente