A decedat un actor din renumitul serial „Game of Thrones”. Avea doar 36 de ani

game-of-thrones

Neil Fingleton, gigantul Mag the Mighty din distribuția celebrei serii de televiziune „Game of Thrones” („Urzeala tronurilor”) a decedat la vârsta de 36 de ani, informează Agerpres.

Neil Gingleton a murit sâmbătă din cauza insuficienței cardiace, potrivit cotidianului The Guardian, care citează un comunicat publicat duminică pe pagina de Facebook a grupului Tall Persons Club (Clubul Persoanelor Înalte) din Marea Britanie.

Neil Fingleton, care măsura 2,33 metri, a devenit în 2007 cel mai înalt om din Marea Britanie după ce l-a depășit pe Chris Greener (2,29 metri), cunoscut drept cel mai înalt om din Europa.

Actorul a murit în orașul său natal din Durham, unde s-a născut la 18 decembrie 1980, mai arată sursa citată.

 

ac_neilfingleton_comp

Pe lângă rolul din „Game of Thrones”, Neil Fingleton a jucat și în alte filme precum „X-Men: First Class” (2011), „47 Ronin” (2013) și „Jupiter Ascending” (2015).

Jucător de baschet profesionist, Fingleton a participat timp de mai multe sezoane la meciurile echipelor spaniole Illescas și Ciudad Real, dar și în liga universitară din Statele Unite, în echipa Universității North Carolina, însă nu a ajuns în NBA.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente