(foto) Oficial Skoda, despre noul Yeti: Modelul nu îşi va mai păstra formele actuale

Oficialii Skoda au vorbit recent despre viitorul Yeti. Modelul ceh se va îndepărta de formele pe care le vedem astăzi și se va apropia foarte mult de cele ale fratelui mai mare.

Criticat în momentul lansării pentru designul său ușor controversat, Skoda Yeti a fost acceptat până la urmă de publicul larg și chiar a reușit să bifeze rezultate excelente pentru constructorul ceh în materie de vânzări.

Cu toate acestea, crossover-ul se pregătește de o nouă generație, care ar urma să debuteze anul acesta. De altfel, modelul actual se pregătește să iasă din producție în luna iunie a acestui an.

Într-un interviu acordat recent, Michael Irmer, directorul Skoda Australia, a decis să vorbească despre noul model, afirmând că acesta va fi complet diferit de ceea ce vedem astăzi.

Vezi şi: (foto) „Corp” de Tiguan şi „faţă” de Kodiaq? Cum ar putea arăta noua Skoda Yeti

“Noul Yeti se va schimba dramatic și cred că ar fi bine să îl comparăm cu actualul Kodiaq. Ar putea fi considerat mai degrabă un Kodiaq mai mic. Aspectul pătrățos al vechiului model, precum și dimensiunile sale compacte sunt aspecte care au fost modificate”, a declarat Irmer.

Dezvoltat pe platforma MQB, noul Skoda Yeti va împrumuta multe din componentele familiei Volkswagen. Interiorul va semăna cu cel al fratelui Kodiaq, iar designul va fi ceva mai atletic.

Gama de motorizări va include noul propulsor turbo de un litru, precum și dieseluri de 1.6 și 2.0 litri TDI. Nu va lipsi nici cutia DSG cu șapte rapoarte, oferită opțional, ca și tracțiunea integrală.

Debutul noului Yeti ar urma să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în toamna acestui an. Debutul comercial este prefigurat în ultimele luni ale lui 2017.

Sursa: Automarket

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/