Vara aceasta participă la un forum internațional pentru tineri în Argentina

sabf-e1456475608343-945×532

Un forum de trei zile va fi organizat în august la Buenos Aires. La forum se vor reuni 100 de tineri din întreaga lume care vor discuta despre provocările prezentului împreună cu lideri politici, oameni de afaceri și profesori. Iată cum poți participa.

Forumul este destinat studenților sau tinerilor care au absolvit o facultate recent și care sunt născuți după 1991. Se va desfășura în perioada 3-5 august 2017, la Buenos Aires, Argentina.

Dialog, interacțiune între liderii de azi și de mâine și efort comun pentru rezolvarea provocărilor globale – sunt activitățile incluse în programul forumului. Temele abordate sunt de importanță globală și pot fi aplicate în mod particular și în realitatea sud-americană.

Tematica principală este: Chasing a Shared Purpose

Subtematici: Reality Gap, Challenging Identity și Empathic Design

Accesează pagina oficială pentru a participa. Termenul limită de înregistrare este 16 aprilie 2017.

Costuri

Mesele vor fi furnizate gratuit pe toată durata forumului. Participanții vor fi responsabili de costurile călătoriei internaționale și ale cazării. Pentru a câștiga un suport financiar, poți apela la ajutorul organizațiilor guvernamentale sau non-guvernamentale naționale sau internaționale.

Pentru întrebări poți scrie la adresele: [email protected]. sau [email protected]Site-ul oficial îți poate oferi mai multe detalii despre eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente