Volvo anunţă premiera noului XC60 cu o primă imagine oficială

Compania suedeză Volvo Cars anunţă oficial că va organiza premiera mondială a noii generaţii Volvo XC60, publicând o primă imagine oficială.

Noul crossover suedez îl vom vedea în ziua de 7 martie, la Salonul Auto de la Geneva.

Nicio altă informaţie nu a fost dezvăluită deocamdată. Cel mai probabil noua generaţie a maşinii de teren va avea un design asemănător cu cel al “fratelui” său mai mare.

De asemenea, se aşteaptă ca la baza maşinii să fie implementată platforma modulară Scalable Premium Architecture (SPA), aceeaşi folosită în construcţia modelelor din seria 90.

Din singura imagine oficială care a fost dezvăluită, observăm că noul XC60 a primit o grilă a radiatorului de firmă şi blocuri optice cu LED-uri denumite “ciocanele lui Thor”. Acestea din urmă se întind sau se întâlnesc cu grila radiatorului, soluţie stilistică pe care Volvo nu a mai folosit-o pe niciun model.

Cât priveşte habitaclul, şi acesta va fi asemănător modelelor mai superioare, în centrul consolei centrale tronând un ecran tactil.

Vezi şi: Cele mai actuale imagini spion. Iată cum arată interiorul noului Volvo XC60

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/